Scholiere ernstig gewond na aanrijding in Warnsveld

Scholiere ernstig gewond na aanrijding in Warnsveld

Een scholiere ( van 12 of 13 jaar) is vrijdagmiddag door een auto geschept op de Rijkstraatweg in Warnsveld. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is afgevoerd met een traumahelikopter naar het Radboud in Nijmegen.

Het ongeluk gebeurde op het kruispunt met de Kapperallee. Hoe het ongeluk is gebeurd is onbekend. Naast twee ambulances en een arts was er ook een traumateam per helikopter aanwezig. Vermoedelijke schoolgenoten stonden aangeslagen toe te kijken. Later werden zij opgevangen door omstanders en daarna ook politie. 

Verkeerschaos 

Het verkeer was totaal gestremd op de Rijkstraatweg maar kon later weer deels doorstromen. Echter moest het verkeer omrijden door Warnsveld. Hierdoor verplaatste de verkeerschaos zich. Aan de Rijkstraatweg regelde verkeersregelaars het verkeer. In het dorp namen de burgers, waaronder een postbode, deze taak op zich. Tot in de namiddag was het politieonderzoek nog gaande. Hierdoor konden automobilisten niet vanuit Lochem richting Warnsveld, andersom wel. Zo rond de avond was de weg weer open.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.