Brummense burgemeester Alex zoekt jonge metgezel via Instagram
De burgervader op Instagram.

Brummense burgemeester Alex zoekt jonge metgezel via Instagram

Het provinciehuis van Gelderland, gevestigd in Arnhem, is vernieuwd en wordt binnenkort officieel geopend. Dat wordt gedaan door koning Willem-Alexander en alle burgemeesters van de provincie zijn daarbij.

Burgemeester 'Alex', zoals hij zichzelf noemt op Instagram, wil graag iemand uit de gemeente daar mee naartoe nemen. Om specifieker te zijn: iemand tussen de 12 en 25 jaar oud.

Oproep

Om deze doelgroep te bereiken postte hij via het Instagramaccount 'Jong Brummen' woensdagavond een oproep. "Ik zoek een jongere tussen de 12 en 25 jaar die mij wil vergezellen" legt hij uit in de video.

De opening vindt plaats op 20 september. Het vernieuwde provinciehuis verbindt de nieuwbouw met het gerenoveerde monumentale pand van de provincie. Thema van het vernieuwde provinciehuis en de opening is 'Gelderland nodigt uit'. Het nieuwe ontwerp moet zowel ambtenaren en politici als de ruim twee miljoen inwoners van Gelderland uitnodigen tot ontmoeting, samenwerking en concentratie. 

Aanmelden?

Iedereen kan een jongere uit de gemeente aanmelden. Zelf aanmelden mag zelfs ook. Stuur voor 10 september de naam en een motivatie naar [email protected].

 

 

Lees ook:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.