26.800 bezoekers op Mañana Mañana: organisatie trots

26.800 bezoekers op Mañana Mañana: organisatie trots

De organisatie van Mañana Mañana kijkt met veel trots terug op de afgelopen editie. Het festival werd afgelopen weekend voor het eerst gehouden in Vorden, maar van opstartproblemen was geen sprake.

“We hoopten natuurlijk dat het goed uit zou pakken, dat mensen zich goed zouden verspreiden over het terrein en dat ze het überhaupt mooi zouden vinden”, vertelt organisator Gijs Jolink. “Volgens mij heeft het allemaal perfect gewerkt, dus ik ben heel tevreden. Ik denk dat het zelfs beter is dan in Hummelo.”

Buurt maken
Het chillfestival werd voor het eerst gehouden op het landgoed van Kasteel Vorden. Inwoners van het dorp werden door de organisatie uitgenodigd om donderdagavond kennis te komen maken. “Ze zijn massaal op komen draven en dat vinden we super tof. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen, volgens mij vonden ze het leuk en wij vonden het heel leuk dat ze kwamen”, vervolgt Jolink. “Volgens mij was het een schot in de roos.”

Bezoekersrecord
In totaal bezochten een recordaantal van ruim 26.800 bezoekers het festival. Ondanks de toename van het aantal festivalgangers wil de organisatie het evenement niet laten groeien. De toename van dit jaar was voornamelijk te danken aan de opkomst van inwoners van Vorden op donderdagavond.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.