Woningen bereikbaar tijdens onderhoud aan N346 in Zutphen

Woningen bereikbaar tijdens onderhoud aan N346 in Zutphen

Vijftien belangstellenden bezochten deze week de inloopavond over de wegwerkzaamheden aan de N346 bij Zutphen en Warnsveld. Meest gestelde vraag was: blijft mijn woning of bedrijf wel bereikbaar gedurende de werkzaamheden? 

Het was de tweede inloopavond voor dit project. De bewoners en bedrijven langs de weg werden uitgebreid geïnformeerd over alle werkzaamheden en hoe de aanpak is. De woningen blijven bereikbaar, al is dat wel beperkt gedurende de werkzaamheden. Met het aannemingsbedrijf wordt nog apart overlegd. De aanwonenden moeten de komende tijd wel op een andere plek in de wijk parkeren en rekening houden met overlast.

Werkzaamheden
Het gaat om werkzaamheden aan de kruising N346/Den Elterweg tot de rotonde N346/N314. Er wordt opnieuw geasfalteerd en de stoepen worden opnieuw gelegd. De hoofdrijbaan wordt afgesloten van 6 juni tot en met 23 juni. De parallelweg Warnsveld wordt afgesloten van 6 juni tot en met 30 juni. 

Omleiding
De omleidingsroute van Zutphen naar Lochem is via de N348-N314 en omgekeerd. De provincie verzoekt iedereen zich aan deze tijdelijke omleidingsroute te houden. "Dat is beter voor de veiligheid van de weggebruikers en beter voor milieu en leefomgeving. Wegwerkzaamheden kunnen niet zonder overlast voor weggebruikers of aanwonenden worden uitgevoerd." liet de provincie weten.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.