Nieuwe fietsroutes door Cortenoever en Coldenhove
De opening van de route.

Nieuwe fietsroutes door Cortenoever en Coldenhove

Om je kennis te laten maken met het verbeterde fietsroutenetwerk heeft Stichting Visit Brummen Eerbeek (VBE) twee speciale routes gemaakt door onze gemeente.

Zo fietst je in 18 km een prachtige route via het nieuwe fietspad door Cortenoever.  Meer dan de moeite waard om eens doorheen te fietsen, volgens de gemeente. 

Wethouder Luuk Tuiten is erg blij met de inspanningen van Visit Brummen Eerbeek om de gemeente Brummen letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. Hij zegt hierover: “We hebben een prachtige gemeente, die strekt van de IJssel tot aan de Veluwe, met een veelzijdige natuur, een rijke historie in papier en landgoederen en met originele evenementen en activiteiten. De recreatiestichting brengt dit treffend in beeld aan de hand van hun brochures, fietsroutes en binnenkort zelfs een topografische kaart waarop ook bezienswaardigheden en horeca locaties in onze gemeente zijn gemarkeerd. Ik raad het iedereen aan, pak een keer de fiets en laat u inspireren door uw eigen gemeente. Dat is echt buiten gewoon genieten!”

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.