Wiljo L. stopt bij voetbalclub: "Ik ben best emotioneel over over het hele gebeuren"
De sportclub waar L. werkt.

Wiljo L. stopt bij voetbalclub: "Ik ben best emotioneel over over het hele gebeuren"

Naar aanleiding van het radioprogramma Argos van NPO Radio 1 is voormalig seksueel misbruiker Wiljo L. volop in het nieuws gekomen zaterdag. En dat heeft voor een harde klap gezorgd vertelt L. aan LokaalGelderland. Hij heeft besloten te stoppen bij de voetbalclub, dit meldt de club op hun website. 

"De uitzending van Argos over onze wedstrijdsecretaris heeft in het hele land de gemoederen aardig bezig gehouden. De gehele media heeft zich op Wiljo en vv AZC gestort en de gevolgen daarvan zijn niet achterwege gebleven" schrijft de club. 

Dat iets “wat al lang geleden is” weer opgerakeld wordt doet L. pijn: “Ik ben best emotioneel over het hele gebeuren, dat zult u begrijpen. Het is niet niks.” Volgens hem zijn er ook niet de juiste feiten benoemt in het radioprogramma: “Ik heb op de radio dingen gehoord die niet kloppen. En dat is erg vervelend” vertelt L. licht aangeslagen.

L. wil verder niet praten met de pers: “Straks verlies ik nog de mensen die een beetje vertrouwen in me hebben.” Voetbalclub AZC heeft besloten L. niet de laan uit te sturen. Dit is een eigen keuze van L. 

 

 

Bekijk hier alle berichtgeving over Wiljo L. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.