Fietser (69) overlijdt na ongeluk met vrachtwagen

Fietser (69) overlijdt na ongeluk met vrachtwagen

Op het kruispunt Deventerweg en Van Der Capellenlaan in Zutphen is een fietser onder een vrachtwagen terecht gekomen. Hulpdiensten zijn gealarmeerd en waren vlot ter plaatse. Echter mocht dit niet baten: het slachtoffer is ter plaatse overleden. Dit is bevestigd door de politie.

De vrachtwagenchauffeur kwam uit de richting van het centrum en sloeg rechtsaf de Van Der Cappellenlaan op. Hierbij werd de fietser geraakt en kwam onder de trailer terecht. De ambulance is vrij vlot weer vertrokken. Het slachtoffer is afgedekt met een laken en de brandweer heeft de locatie afgezet met hun voertuigen. Informatie over de identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt in verband met het inlichten van de familie.

De vrachtwagenchauffeur is opgevangen door de politie. De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht. Een omstander verbaast het niks: "Het is echt een levensgevaarlijk punt. Sinds de verandering is het alleen maar erger geworden."

In eerdere berichtgeving werd vermeldt dat het om een jong iemand zou gaan. Dit meldden omstanders. Echter blijkt dit niet waar te zijn. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.