Brummense autoverkoper stuurt toyboy van Paay naar huis

Brummense autoverkoper stuurt toyboy van Paay naar huis

De 25-jarige Maurice Dix is ‘ziek’ naar huis gestuurd door autobedrijf The Gallery uit Brummen. Dit schrijft de Telegraaf

Nadat de naam van de voormalige toyboy van Patricia Paay in de media kwam als mogelijke hoofdrolspeler in het welbekende 'plasfilmpje' heeft Nico Aaldering (61), de eigenaar van de luxe autowinkel, hem de deur gewezen. Echter is hij niet formeel ontslagen: “Het leek ons en Maurice ook beter om met de werkzaamheden te stoppen” vertelt Aaldering aan de krant. Opvallend detail is dat de naam en foto van de jongen ook verwijderd is van de website. Wat het beeld schetst dat Aaldering niet geassocieerd wil worden met de jongen en het spraakmakende filmpje. 

Aaldering wist ook een hele tijd stil te houden dat hij Dix de deur heeft gewezen, tot dat de krant op het spoor van de werkgever van de jongen kwam. “De foto hebben we weggehaald omdat we willen voorkomen dat hier journalisten aankloppen” aldus de autodealer. 

Wat er precies gaat gebeuren met Dix is onbekend: “We kijken het tot de zonder nog wel even aan. Ik heb geen idee waar hij nu is of wat hij doet. Dat gaat me niets aan.” 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.