Getuige gezocht mogelijke kinderlokker Eerbeek
Foto ter illustratie.

Getuige gezocht mogelijke kinderlokker Eerbeek

BRUMMEN - Donderdag 12 januari fietste rond 08.10 een jong meisje naar school in Eerbeek. Zij werd toen aangesproken door een onbekende man die haar iets lekkers aanbood. Dit voorval zorgt bij verontrusting bij ouders. 

Ze fietste op de Beethovenstraat, ter hoogte van de tandartspraktijk. In een parkeervak passeerde toen een wit/grijze bestelauto zonder opschrift. Er zat een man achter het stuur die, toen het meisje langsfietste, zijn raam opende en haar vroeg of ze iets lekkers wilde. Het meisje reageerde heel goed: ze liet duidelijk merken hier niet van gediend te zijn en is doorgefietst naar school. 

Serieuze melding
“We benadrukken dat we niet weten wat de intenties van de man waren. Het komt vaker voor dat volwassenen kinderen aanspreken, soms ook met een soortgelijk aanbod, zonder verkeerde bijbedoelingen. Maar tegelijkertijd is het advies van veel ouders om nooit iets aan te nemen van onbekenden helaas niet voor niets en daarom nemen we een dergelijke melding heel serieus” aldus de Brummense politie. 

Getuige gezocht
Op dit moment is nog steeds niet duidelijk wie de man was die het meisje op 12 januari aansprak. Tips over wie dit mogelijk geweest kan zijn, zijn dus nog altijd zeer welkom. Het zou gaan om een wit/grijze bestelauto zonder opschrift. Over de man wist het meisje te vertellen dat het een blanke man was met kort donker haar en een rode jas aan. Herken je deze omschrijving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.