Gratis ontbijten bij McDonalds Zutphen

Gratis ontbijten bij McDonalds Zutphen

ZUTPHEN - Buiten de deur ontbijten, in het buitenland is het de normaalste zaak van de wereld! Wakker worden, wassen en aankleden, in de auto en onderweg een ontbijtje scoren. 

Nederland
Vooral in America gebeurd dit vaak maar de laatste jaren begint het ook hip in Nederland te worden. Van snel een cappuccino  en een croissantje op het station tot in het weekend uitgebreid ontbijten bij een hip koffietentje. Ook kun je bij verschillende winkelketens terecht voor ontbijt, denk aan Burger King, Hema, Ikea, Starbucks en McDonalds. 

Nu ook in Zutphen
En die laatste genoemde is ook te vinden in Zutphen, eerder opende de McDonalds op de Mars in Zutphen 's ochtends om 08.00u maar vanaf volgende week gaat daar verandering in komen. Ze gaan een uur eerder open om de vroege vogels te kunnen verwelkomen met een ontbijtje. “Je ziet dat het gedrag van de consument veranderd is, en dat ook in de ochtend mensen ons weten te vinden. En naar maten het meer werd leek het ons beter nog wat eerder open te gaan” zegt Martin Egmond, medewerker van de McDonalds. 

Gratis ontbijt
Om de bezoekers van de fastfood keten een beeld te kunnen geven van wat een ontbijt bij de McDonalds inhoud bied de vestiging in Zutphen volgende week een gratis ontbijt aan. Dit kun je dinsdag 3 mei tussen 07.00u en 09.00u komen nuttigen. De gratis Ontbijt Combi bestaat uit een ontbijtproduct en een warme drank naar keuze. 

 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.