Derby Gorssel-Almen gestaakt. Dit zijn de uitslagen van amateurvoetbal uit gemeente Lochem

De derby tussen Almen 1 en Gorssel 1 werd na de eerste helft gestaakt nadat de scheidsrechter het te donker vond worden om verantwoord door te spelen. De stand om het moment van staken was 1-2 in het voordeel voor Gorssel. Eefde staat niet langer onderaan het klassement. Dit zijn de uitslagen van het amateurvoetbal van zaterdag 9 december en zondag 10 december.

Wedstrijden op zaterdag

• De wedstrijd tussen Gorssel 1 en Almen is op dit moment nog onbeslist en staat op 1-2 voor Gorssel.
  • Harfsen 1 speelde zaterdag thuis tegen GVV Eilermark 1. Er vielen aan beide kanten veel doelpunten. De wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.
  • Een mooie winst voor SP Eefde 1 in een uitwedstrijd tegen Apeldoornse Boys 1. Het werd 2-4. Ze staan hiermee niet langer op de laatste plaats in het klassement.
  • De dames van ST SP Eefde/Gorssel VR1 hadden minder gelukt. De wedstrijd thuis tegen VIOD VR1 eindigde met 1-3.
  • SP Lochem VR1 speelden zaterdag ook op eigen veld. Helaas bleek SVO VV Pinkenberg VR1 te sterk. Het werd 2-4.

Wedstrijden op zondag

• Geen wedstrijd voor SVBV 1 dit weekend.
  • Epse 1 speelde uit tegen Etten 1.  De punten bleven in Etten met een eindstand van 4-0.
  • SP Lochem 1 ging naar Apeldoorn deze zondag. De wedstrijd eindige met 4-0 in het voordeel van Robus et Velocitas 1.
  • De heren van Witkampers 1 speelden uit tegen SC Rheden 1. Na 90 minuten was de stand 0-3.
  • De dames van Witkampers VR1 hadden een mooie zondag. De wedstrijd op eigen veld tegen VV Trekvogels VR2 wonnen ze met 8-0.