SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Film ‘Living’ in Filmhuis Lochem op dinsdag 28 november

LOCHEM - Dinsdagavond 28 november 2023 wordt de film Living vertoont in Filmhuis Lochem, onderdeel van Schouwburg Lochem. Aanvang is 20:00 uur, de schouwburg gaat om 19:00 uur open. Kaarten zijn online of aan de kassa verkrijgbaar.

Eenzame kantoorklerk

Londen, 1953. Bill Nighy schittert als de ware Britse ‘gentleman’ Mr. Williams, een rechtlijnige maar eenzame kantoorklerk. Hij rouwt al enige tijd om zijn overleden echtgenote, heeft geen contact meer met zijn zoon en laat het leven aan hem voorbijrazen. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten.

Bestseller

Dit ontwapenende drama is gebaseerd op de Japanse film ‘Ikiru’ van Akira Kurosawa, en nu opnieuw bewerkt door schrijver Kazuo Ishiguro (bekend van bestsellers als ‘Never Let Me Go’ en ‘The Remains of the Day’) en geregisseerd door Oliver Hermanus (‘Moffie’, ’Skoonheid’). De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Nighy ('Love Actually') en Aimee Lou Wood ('Sex Education’).

  • Locatie: Schouwburg Lochem
  • Filmhuis Lochem: Dinsdag 28 november 2023, 20:00 uur De schouwburg gaat om 19:00 uur open.
  • Kaarten: Online € 10,00, kassa € 10,50

Meer informatie en kaarten via www.schouwburglochem.nl/filmhuis

Reageren? Mail de redactie via [email protected].


Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.