Heideveldtoertocht op 5 november 2023 in Gorssel

Heideveldtoertocht op 5 november 2023 in Gorssel

Op 5 november houdt WTC Gorssel de 36e editie van de Heideveld Toertocht van Gorssel. Afgelopen jaren is de route van de Heideveldtoertocht sterk vernieuwd. Ook in 2023 kan men van een prachtige Heideveldtoertocht genieten.

Unieke tocht voor vervente MTB'er

Voor de vervent MTB’er zijn er een tweetal volledig gepijlde afstanden, 40 en 55 kilometer. Maar liefst 33 landeigenaren zijn er bereidt gevonden om hun land open te stellen voor deze unieke tocht. De routes zijn ook dit jaar weer compleet vernieuwd en gaan over paden die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor mountainbikers. Als het gaat om gravellen wil de organisatie niet achter blijven, dus staat er dit jaar voor de derde keer een graveltocht op het programma. Dit jaar een prachtige route van 70 km. Deze wordt niet uitgepijld en is enkel met een gpx te rijden.  

Inschrijven

Voorinschrijven is hier mogelijk. De start/finish van de Gorsselse Heideveld Toertocht is bij Voetbal Vereniging Gorssel, Markeweg 10. Hier zijn douche- en omkleedmogelijkheden en hier kan ook de fiets worden afgespoten. Starttijd: tussen 8.30 en 10.00 uur. Meedoen is tot 15 jaar gratis, kosten voor 15 jaar en ouder 8 euro en NTFU leden betalen 6 euro.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.