Buizenactie LochemEnergie wordt voortgezet

Buizenactie LochemEnergie wordt voortgezet

De huurders-zomeractie voor gratis isolatiebuizen was een succes. Deze zomer bestelden al veel mensen isolatiebuizen voor verwarmingsbuizen op hun zolder. Verstandig, want wie wil nou betalen voor verwarming van ruimtes die je niet gebruikt. De isolatiebuizen zijn gratis en ze worden ook gratis thuisbezorgd. Vanwege het succes, wordt de actie voortgezet.

Bestellen

Meet de lengte van de buizen. De buizen worden geleverd met een diameter van 12, 15, 22 en 28 mm. Mail de maten door naar [email protected]. Bij vragen, bel naar 06-11220692. Zo nodig komt een energieconciërge bij je thuis om de isolatie aan te brengen.

Meer doen?

Het is nu een goede tijd om je voor te bereiden op de winter. De energieconciërges van LochemEnergie kunnen nog veel meer doen. Zij bezoeken je thuis, kijken samen naar je energierekening en naar waar je het best kunt besparen. De producten om energie te besparen zijn gratis. Kijk op energierekeningonbetaalbaar.nl

Sociaal minimum

Energierekening onbetaalbaar’ is een energieactie van de gemeente Lochem, uitgevoerd door de energieconciërges van burgercoöperatie LochemEnergie. Voor mensen met een inkomen onder 130% van het sociaal minimum. Kijk op energierekeningonbetaalbaar.nl wat er allemaal kan met deze energieactie.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.