Aftrap verkiezingscampagne FvD verplaatst naar zondag 8 oktober in Eefde

Aftrap verkiezingscampagne FvD verplaatst naar zondag 8 oktober in Eefde

De aftrap de landelijke verkiezingscampagne van Forum voor Democratie, Forum Outside, is verplaatst naar zondag 8 oktober. Het evenement van de partij van Thierry Baudet zou in eerste instantie op 9 en 10 september plaatsvinden op het terrein van Huis de Voorst. Hiervoor was echter geen vergunning voor aangevraagd bij de gemeente Lochem.

Locatie nog onbekend

Deze dag, waarop de essentie van Forum voor Democratie gevierd zal worden is terug gebracht van een weekend naar een zondag. De politieke partij verkoopt kaarten voor ‘ieder die wilt’, welke via de site verkrijgbaar zijn. De locatie was voorheen het terrein van Huis de Voorst, echter wordt nu enkel Zutphen als locatie opgegeven. De exacte locatie volgt nog.

Netwerk

Via de site van de FvD is te lezen dat FvD-leden, maar ook nieuwe gezichten, volksvertegenwoordigers en een bedrijvennetwerk met duizenden ondernemers samen komen op Forum Outside. Verder beloven ze dat er een prachtige collectie auto's tentoongesteld zal worden, kan men genieten van lokale en internationale gerechten. En is entertainment in de vorm van spectaculaire vuurspuwers tot aan ontspannende massagesalons.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.