SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Buitenzwembaden hebben een prachtige afsluiting van seizoen

ALMEN-GORSSEL-LAREN - Door het enorm mooie weer van afgelopen week, hebben de drie buitenzwembaden in Almen, Gorssel en Laren alles op alles gezet om nog een paar dagen open te gaan. Dit met een waanzinnig resultaat en een prachtige afsluiter van het seizoen.

Eigenlijk zouden de zwembaden de Berkel in Almen, de Boskoele in Gorssel en het Leussinkbad in Laren in het weekend van 2 september hun laatste dag hebben. Door de inzet van de medewerkers en de vrijwilligers is het gelukt om hier nog vijf dagen aan toe te voegen. De laatste dag op 10 september zou in alle zwemdagen een groot succes zijn geweest.

In Laren hebben ze ruim 800 bezoekers mogen ontvangen. En kregen ze om 17.00 uur een groot applaus van de  bezoekers. Bij de Boskoele in Gorssel en de Berkel in Almen kwamen zelfs meer dan 1000 mensen een plons nemen. In Almen verwelkomde de Berkel zelfs de 35000ste bezoeker.

Na het recente nieuws over de toekomst buitenzwembaden in Almen en Gorssel laten deze drie zwembaden zien dat ze veel bezoekers naar onze gemeente trekken.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.