Werkzaamheden afrit A1 naar Deventer-Oost (Deventer Ziekenhuis)

Werkzaamheden afrit A1 naar Deventer-Oost (Deventer Ziekenhuis)

De provincie Overijssel en gemeente Deventer trekken samen op in de voorbereiding van groot onderhoud aan de N348 en Siemelinksweg. Vanaf 28 augustus 2023 beginnen de werkzaamheden voor het groot onderhoud aan de N348 en de Siemelinksweg in Deventer. Het betreft de weg tussen de A1 aansluiting Deventer-Oost. 

Vanaf 28 augustus 2023 tot en met december 2023 werkt aannemer BAM Infra B.V. aan de rijbanen, bermen, kruispunten en rotondes. Het verhogen van de capaciteit van de N348 of het verbeteren van de doorstroming op kruispunten is geen onderdeel van de werkzaamheden.

 |

Ziekenhuis bereikbaar

Veel mensen uit de regio Lochem gebruiken deze afrit om naar het Deventer Ziekenhuis te reizen. Het ziekenhuis blijft altijd bereikbaar, dag en nacht. Wanneer je met de auto of het openbaar vervoer reist, kan de route van en naar het ziekenhuis mogelijk anders zijn. Vertrek daarom op tijd en let op de aanduiding ’Deventer Ziekenhuis’ op de omleidingsborden. Tijdens de werkzaamheden is de N348 in fasen afgesloten en zijn er omleidingsroutes.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.