Lochem ruimt op met Restantenmarkt

Lochem ruimt op met Restantenmarkt

Het inmiddels bekende fenomeen onder de koopjesjager is weer terug. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus worden ze tussen 09:30 en 17.00 uur weer op hun wenken bediend tijdens de Restantenmarkt in Lochem. De altijd zeer goed bezochte markt is een uitgelezen mogelijkheid om prima artikelen en goederen aan te schaffen tegen stuntprijzen. De Restantenmarkt in Lochem is inmiddels uitgegroeid tot een traditie en niet meer weg te denken als afsluiter van het zomerseizoen.

Schone lei

De markt wordt gehouden in het hele centrum bij de deelnemende winkels. Doel van de deelnemers aan de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels voor het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Dat maakt het gezien de uiterst scherpe prijzen aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Er is dan ook een groot aanbod van verschillende artikelen en goederen, waaronder veel kleding. De aanbiedingen zijn gelijk spectaculair.

Outlet

Menig winkel doet mee aan dit opruimingsfenomeen, zoals Meilink Mode. Of Beumer Schoenmode die alle schoenen in de sale met 50% afprijst. BijMaris aan de Tuinstraat heeft de winkel zelfs omgetoverd tot ware Outlet Store en er een winactie op social media aangekoppeld.

Ben je dus nog op zoek naar wat leuke kleding voor jezelf of een ander? Sla dan deze vrijdag en zaterdag je slag in het gezellige Lochem.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.