Politie verricht invallen woningen Lochem en Zutphen

Politie verricht invallen woningen Lochem en Zutphen

Dinsdagochtend 20 juni heeft de politie invallen uitgevoerd in Lochem en Zutphen. De politie heeft hierbij vroeg in de ochtend vier mensen aangehouden. Deze mensen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij het handelen in vedovende middelen.

Het gaat om woningen aan de Prins Bernardweg en Graaf Lodewijklaan in Lochem en de Dr. Kuyperstraat in Zutphen. Drie verdachten werden ter plekke aangehouden, de vierde werd later in Arnhem opgepakt. Twee mannen van 34 en een vrouw van 33 komen uit Lochem. De vierde heeft geen vaste verblijfplaats.

Al een half jaar wordt er onderzoek gedaan naar deze verdachten. Reden hiervoor zijn de signalen die zijn opgevangen over een drugsdealer die actief zou zijn in Lochem en Zutphen. Naast soft- en harddrugs is ook een hoeveelheid contant geld aangetroffen in de woningen.

Anoniem

Mocht je zelf wat hebben gezien of deze zaak of een andere, neem dan contact op met de politie. Melding maken kan ook anoniem. Via 0900-8844 is de politie 24 per dag en zeven dagen in de week bereikbaar. Bij verdachte situaties waarbij snel handelen van de politie gewenst is, kan beter 112 gebeld worden.

Bekijk de beelden... 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.