Vaderdag werd gevierd met festival in Laren

Vaderdag werd gevierd met festival in Laren

Dit jaar geen voorstelling in het theater dit jaar voor de leerlingen van DANSSTUDIO POP-UP uit Lochem. De dansschool viert dit jaar haar 5-jarig jubileum en organiseerde daarom het TAKE-A-RAINBOW-FESTIVAL!’

Elk jaar geeft de dansschool een feestje bedoeld voor alle dansers en danseressen van POP-UP, als dank voor hun vertrouwen, inzet en energie de afgelopen jaren. Dit jaar dus geen gewoon feestje, maar een heus festival.

 | LGLD

Vaderdag

‘Beleefboerderij De Kleine Carrousel’ in Laren, werd dit jaar op Vaderdag omgetoverd tot festivalterrein met in elke area activiteiten voor jong en oud. Zo was er de ‘dancefloor’ voor workshops in verschillende dansstijlen. Voor de allerkleinsten is er een mini-disco, konden de kinderen zich laten versieren of natuurlijk knuffelen met dieren van De Kleine Carrousel!

Shopping area

Lochemse ondernemers stonden met hun kraampje in ‘Shopping Area’ en bij de ‘Food&Drinks’ was er voor alle papa’s en de andere gasten een welverdiend hapje en een drankje, verzorgd door de Kleine Carrousel.

 | LGLD

Main stage

Op de ‘Rainbouw-Stage’ werd op verschillende tijdstippen optredens gegeven van de dansers en danseressen van POP-UP in alle verschillende dansstijlen waarin zij lessen aanbieden. Vaderdag werd dit jaar gevierd samen met dansstudio POP-UP!

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.