SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Dit zijn de 4 zaken waarop Gelderse bedrijven letten op het gebied van netwerkoplossingen

LOCHEM - Gelderse bedrijven lopen relatief gezien voor vergeleken met ander bedrijven. Maar hoe komt dit precies? Het vermoeden bestaat dat dit voortkomt uit een combinatie van nuchterheid en menselijke warmte. Ook op het gebied van netwerkoplossingen lopen Gelders bedrijven voorop. Ze weten immers precies waar ze op moeten letten in hun zoektocht hiernaar. Wil jij graag weten waar Gelderse bedrijven op letten om de juiste netwerkoplossing te gebruiken? Lees dan deze blog goed door om hierachter te komen.

Een betrouwbare partner vinden

In de eerste plaats letten Gelderse bedrijven op de betrouwbaarheid van de partner op het gebied van netwerkoplossingen. Het is immers belangrijk dat deze oplossingen ook daadwerkelijk functioneren en geen problemen zullen veroorzaken. Hierdoor kijken lokale bedrijven in Gelderland extra goed naar de betrouwbaarheid van de aanbieder van bepaalde netwerkoplossingen zoals SD-Wan of zakelijk glasvezel internet. Wanneer deze bedrijven zeker weten dat alles op dit vlak in orde is bij bijvoorbeeld een bedrijf als Signetbreedband, kunnen ze probleemloos beginnen met het volgende criterium doornemen. 

De veiligheid

Ten tweede staat de veiligheid van het netwerk bij Gelderse bedrijven hoog in het vaandel. Deze bedrijven willen voorkomen dat informatie of gegevens gestolen worden door cybercriminelen. Daarom kijken ze goed naar de verschillende beveiligingsmaatregelen die de aanbieder in kwestie heeft getroffen om dit te voorkomen. Zij verwachten dat er op alle vlakken goed is gekeken naar data-encryptie, authenticatie en andere manieren om hun netwerk goed af te schermen. 

Hoe flexibel en schaalbaar een netwerkoplossing is

Verder letten Gelderse bedrijven erop dat de netwerkoplossing die ze gebruiken voldoende flexibel en schaalbaar is. Het is immers belangrijk om ervoor te zorgen dat het netwerk aan kan sluiten op de veranderende behoeften die ze hebben. Dit betekent dat de netwerkoplossing gemakkelijk op te schalen is, waardoor het bedrijf kan werken met een vlekkeloos netwerk. Misschien willen ze op een bepaald moment bijvoorbeeld meer opslagruimte of een betere dataverbinding. In dit soort gevallen is het goed dat de netwerkoplossing beheerder dit soepel en eenvoudig kan regelen.

De toepasbaarheid

Tot slot bekijken Gelderse bedrijven ook de toepasbaarheid van netwerkoplossingen. Zij letten erop of een oplossing makkelijk toe te passen is in hun specifieke situatie en of het aansluit bij de manier waarop zij met hun netwerk omgaan. De bedrijven bekijken bovendien of de oplossing voldoende resources heeft en of deze aansluit op ondersteuningssystemen die ze gebruiken. Alleen als een oplossing aan al deze criteria voldoet, kiezen ze ervoor.

Al met al heb je in dit artikel geleerd waar Gelderse bedrijven op letten als ze een netwerkoplossing zoeken. Nu weet je hopelijk zelf ook beter waar je naar dient te kijken op dit gebied.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.