Inzamelingsactie voor Oekraïne bij Staring College

Inzamelingsactie voor Oekraïne bij Staring College

‘Oekraïne laat ons niet koud!’, onder dit motto organiseert het Staring College in de week voor de kerstvakantie een hulpgoederenactie voor de inwoners van Oekraïne.

Oorlog

Door de oorlog in hun land ontbreekt het de Oekraïners aan alles. Natascha Veldhuizen-Kovel, docent Engels op het Staring College en geboren in Oekraïne, heeft in nauwe overleg met Oekraïense huporganisatie een lijst met artikelen opgesteld waaraan in Oekraïne echt behoefte is. Door haar contacten kan gegarandeerd worden dat de ingeleverde spullen daadwerkelijk op de juiste plek van bestemming komen.

Hulpgoederen

De lijst met hulpgoederen varieert van warme winterjassen tot zaklampen en van slaapzakken tot paracetamol. Een volledig overizcht is te vinden op www.staring.nl.

Generatoren

De firma Nedap uit Groenlo heeft generatoren gedoneerd. Leerlingen docenten van de vmbo-afdeling Mobiliteit en transport van het Staring College reviseren de generatoren zodat ook deze naar Oekraïne kunnen.

Inleverlocaties

De hulpgoederen kunnen in de week van 19 tot en met 23 december op bepaalde tijdstippen worden ingeleverd op het Staring College in Lochem en Borculo.

In Lochem (Zutphenseweg 108) van 7.45 tot 8.15 uur en van 12.00 tot 13.15 uur.

In Borculo (Beukenlaan 1) van 7.45 tot 8.15 uur en van 12.00 tot 12.30 uur.

In Borculo (Herenlaan 2), van 7.30 tot 8.45 uur en van 12.15 tot 12.45 uur.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.