‘Voor elk kind een Sint’ klopt bij je aan

‘Voor elk kind een Sint’ klopt bij je aan

Sint en zijn Pieten zijn weer in het land. De tijd van verlanglijstjes en cadeautjes is aangebroken. Een gezellige én spannende tijd… wordt er dit jaar ook bij ons ‘aan de deur geklopt’?

Bij de stichting ‘Voor elk kind een Sint’ is het een drukte van belang. Want wat voor de meeste mensen zo vanzelfsprekend lijkt, is eigenlijk helemaal niet zo gewoon. Bij veel kinderen in Epse, Eefde, Gorssel, Almen, Joppe en Harfsen kan Sinterklaas niet op bezoek komen vanwege sociaal economische redenen van de ouders.

Om ook deze kinderen een mooi Sinterklaasfeest te geven is in 2020 de stichting ‘Voor elk kind een Sint’ in het leven geroepen. Het aantal kinderen dat wij bezoeken stijgt nog ieder jaar.
Dit jaar kloppen wij bij maar liefst 54 kinderen aan, mét een zak vol Sinterklaascadeautjes. De gemeente Lochem helpt ons door de gezinnen te benaderen. Wij hopen dat we ook dit jaar voor een heleboel blije gezichtjes mogen zorgen. Maar… daar hebben we nog wel een beetje hulp bij nodig en daarom kloppen we bij jou aan!

Help jij ons mee om de kinderen een fijne Sinterklaas te bezorgen?

Doneer (nieuwe) cadeautjes in de ton bij de voordeur aan De Ronde Weie 13 in Epse óf maak een bedrag over op IBAN: NL02 RABO 0354 6478 30 t.n.v. Stichting voor elk kind een Sint Epse e.o. Van dat geld kopen wij cadeautjes.

Daar wordt aan de deur geklopt,
Klein gebaar, groot geluk…
Namens de stichting ‘Voor elke kind een Sint’ én alle kinderen alvast ontzettend bedankt!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.