Schoolvoetbaltoernooi groot succes

Schoolvoetbaltoernooi groot succes

Woensdagmiddag 1 juni vond voor de tweede keer het schoolvoetbaltoernooi plaats bij de Witkampers in Laren. Helaas kon het schoolvoetbaltoernooi op de oorspronkelijke datum van woensdag 20 april door trieste omstandigheden niet doorgaan. Toch bleek het geen probleem om de ruim 400 leerlingen uit groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen uit Almen, Barchem, Laren en Lochem de sportieve strijd met elkaar aan te laten gaan.

Onweer

Het toernooi werd gespeeld met mixteams bestaande uit 6 spelers. De eerste wedstrijden starten om 13.30 uur met groep 3 en de laatste wedstrijden van groep 6 eindigen rond 17.30 uur. Rond 14:00 werd het toernooi even stilgelegd vanwege het weer. Nadat de regen en onweer weer voorbij waren, werden de wedstrijden weer hervat. En door het snelle handelen van de organisatie werd er al snel weer op schema gespeeld.

 | LGLD

Er kwamen veel belangstellenden als leerkrachten, ouders, en familieleden af voor de gezellige, sportieve middag bij de Witkampers in Laren. Voor dit toernooi zijn Plus Supermarkt Beuzel, Bakker Wijnand en de Regiobank gestrikt als sponsor. Plus Beuzel zorgde voor een tas met drinken en lekkers en Regiobank had voor alle spelers een leuk geschenkje bij de afsluiting.

Achteraf waren er veel complimenten voor de organisatie.



Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.