Leuke zwemactiviteiten op het Leussinkbad

Leuke zwemactiviteiten op het Leussinkbad

Het zwemseizoen is volop aan de gang op het Leussinkbad! Het 50-jarige zwembad heeft al hele mooie zwemdagen gehad, de zwemlessen en sporten zijn in volle gang en het banenzwemmen wordt goed bezocht. Alle leeftijden mogen inmiddels weer recreatief zwemmen, je kunt weer douchen op het zwembad én... de nieuwe kiosk is open! Er staan verschillende activiteiten voor de deur.

Aanmelding 5e editie Houtdorp gaat van start
Na vier succesvolle edities van Houtdorp Laren komt er in 2021 een vijfde editie! Houtdorp is een groot huttenbouwfeest in de ligweide van het Leussinkbad. Jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 kunnen er lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, het is voor iedereen een leuk buitenfeestje. Houtdorp is in de laatste week van de zomervakantie; donderdag 26 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 27 augustus van 13.00 tot 18.00 uur met discozwemmen als afsluiting. (Groot)ouders en verzorgers mogen vrijdag vanaf 17.00 uur alle creaties komen bewonderen. Houtdorp Laren is voor basisscholen uit de hele regio. Het buitenterrein van het Leussinkbad is groot, schoolkinderen uit Laren, Harfsen, Lochem en omstreken kunnen meedoen. 
Aanmelden kan 14 juni tot en met 9 juli via de website van het Leussinkbad, individueel of in groepen. Vol is vol. Houtdorp - en ook de andere activiteiten - is ook erg leuk als vrijwilliger! Lijkt je dat wat? Mail dan naar [email protected].

 | Leussinkbad

Discozwemmen voor de jeugd op 25 juni en 30 juli
Leussinkbad wordt LeussinkDisco. Op vrijdag 25 juni en 30 juli van 19.00 tot 22.00 uur gaat de muziek een tandje harder en is er discozwemmen voor kinderen met minimaal B-diploma en tot en met 17 jaar. Kinderen mogen hun abonnement meenemen en €3 voor de entree (zonder abonnement €5). Hun ouders mogen hen afzetten en kunnen dan weer gaan.

Alternatieve zwem4daagse
Het Leussinkbad organiseert van 5 juli t/m 16 juli de alternatieve zwem4daagse. Binnen deze twee weken kom je op vier momenten je baantjes te trekken. Bij de kiosk kun je een stempelkaart halen en na elk zwem-moment laat je je kaart daar afstempelen. Je zwemt wanneer het jou uitkomt. Een volle stempel- of bingokaart levert een kleine verrassing op.

Bootcamp, spinning of jogging! Maar dan in het water
Elke maandag is er bootcamp in het water. Op dinsdag is er Aquasportief en op andere dagen is er ook nog Aquaspinning of Aquajogging. Verder zijn er weer volop zwemlessen A, B, C, snorkelen en survival. 

Voor informatie over deze én andere activiteiten, zie www.leussinkbad.nl.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.