SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Alweer ongeval op berucht kruispunt: twee auto's zwaar beschadigd

ALMEN/WARNSVELD - Op de kruising Lochemseweg met de Almenseweg bij Warnsveld heeft woensdagmiddag voor de zoveelste keer een aanrijding plaatsgevonden. Ditmaal botste een bedrijfsbusje en een personenauto op elkaar.

Hulpdiensten kregen rond 15.45 uur de 112 melding binnen, naast de politie kwamen er ook twee ambulances ter plaatse om de inzittenden van beide voertuigen te onderzoeken en te behandelen. Voor zover bekend raakte er niemand dusdanige gewond dat deze mee moet naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakte door de botsing flink beschadigd. De mini, zal zelfs als total loss worden beschouwd. De provincie en de gemeente zijn al jaren aan het praten om de kruising veiliger te maken. Op deze plek gebeuren namelijk maandelijks meerdere aanrijdingen. Dit najaar gaat het punt eindelijk op de schop. 

Afgesleept

De zwaar beschadigde voertuigen moeten door een berger worden afgesleept. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk, de politie hoopt aan de hand van verklaringen dit helder te krijgen. Door het ongeval ondervond het overige verkeer aardig wat hinder, zij werden door aanwezige agenten langs het ongeval heen geleidt.

Deze buurtbewoner weet dat het vaak misgaat...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].


Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.