Puzzel jij de stadskaart in elkaar? Dit zijn typische Zutphense kerstcadeautjes

Puzzel jij de stadskaart in elkaar? Dit zijn typische Zutphense kerstcadeautjes

Kerst staat voor de deur en wat is er nou leuker dan iets typisch Zutphens geven? De winkels zijn dicht maar online is er genoeg te vinden. Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet.

Puzzel Zutphen in elkaar

Hou je van puzzelen? Probeer dan eens historisch Zutphen in elkaar te zetten. Een fantastische en kleurrijke plattegrond van de stad Zutphen, aangevuld met een legenda.

Koop de poster puzzel:

Historische prent aan de muur

Zet je de stad liever niet in elkaar? Hang 'm dan (kant en klaar) aan je muur. Koop een mooie plattegrond van Zutphen in vogelvluchtperspectief. Het is een oude, antieke prent van de stadsplattegrond met opstanden van gebouwen en huizen. Bovenaan zie je een stadsgezicht van Zutphen.

Koop de poster hier:

De coördinaten, zodat je nooit vergeet waar je bent

Heb je liever wat moderners aan de muur? Ga dan voor een unieke poster met de coördinaten van Zutphen. Deze kaart wordt gedrukt op luxe, zeer stevig 350 grams papier. Beide zijden zijn gecoat met een lichte glans en zijn eventueel schrijfbaar.

Koop de poster hier:

Lees de geschiedenis van Zutphen

Lees je liever een goed boek? Verdiep je dan eens in je stad. Voorgeschiedenis en geschiedenis van de stad Zutphen, behandeld in een doorlopend verhaal en zes thema's uit de geschiedenis. Je vindt de oudste stadsbrief, geografische positie, centrum van rechtspraak en bestuur, ziekenzorg, kerkgeschiedenis, bouwkunst.

Koop het boek hier:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.