Zutphense winkeliers krijgen gratis kerstbomen

Zutphense winkeliers krijgen gratis kerstbomen

Bijna alle winkels in de binnenstad van Zutphen zijn voorzien van een versierde kerstboom om zo het kerstgevoel te creëren in de stad. Vorig jaar was er veel te doen rondom de wegbezuinigde kerstbomen. Dit jaar hebben Zutphen Promotie en de binnenstadsmanager Zutphen van kerstbomen voorzien. 

"Zutphen staat bekend om de sfeer en die gezelligheid willen we ook in stand houden in de decembermaand", leggen binnenstadmanager Remco Feith en Zutphen promotie-directeur Mark Schuitemaker. Daarom staat de stad nu vol met kerstbomen. 

En om de sfeer in de binnenstad te blijven behouden hebben ze, de afgelopen week aan bijna alle winkeliers in het voetgangersgebied in, Zutphen kerstbomen uitgedeeld. "Zowel de winkeliers als bezoekers reageren ontzettend positief op deze actie", beklemtoont Schuitemaker. 

Vierhonderd

Kerstinkopen gaat dit jaar al anders door corona, en een kerstboom zou de sfeer toch nog een beetje laten inbrengen. De bijna vierhonderd kerstbomen zijn beschikbaar gesteld door het Ondernemersfonds en Zutphenpromotie.

Remco Feith vorig jaar over de wegbezuinigde kerstbomen... 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.