Sportclub Eefde een week dicht vanwege coronabesmettingen

Sportclub Eefde een week dicht vanwege coronabesmettingen

De fanatieke sporters van de Sportclub Eefde moeten even een weekje wachten tot ze weer het veld op kunnen. De sportclub is namelijk geconfronteerd met een aantal leden die positief getest zijn op het coronavirus.

Tevens zijn er ook nog een paar sporters die in afwachting zitten op hun uitslag. Om het gevaar voor te blijven heeft de sportvereniging besloten op advies van de GGD om alle trainingen en wedstrijden te schappen tot aan volgende week vrijdag 16 oktober.

Afgelaste wedstrijden

Met de KNVB is er afgestemd dat ook alle wedstrijden van aankomend weekend niet kunnen door gaan. Over volgend weekend vind er nog een overleg plaats. De uitslagen van de sporters kunnen echter nog hierin een rol spelen. Het inhalen van de afgelaste wedstrijden zal binnen twee weken nog informatie over volgen.

Sportclub Eefde verzoekt iedereen om zich bij (lichte) klachten te laten testen. Voorzitter J. Peter wil beklemtonen dat het zeker belangrijk is voor teamgenoten om zich te laten testen als medespelers positief getest worden.

Maar niet alleen mogelijke positieve sportleden zijn in het complex en/of kantine geweest op zaterdag 26 september, maar mogelijk ook andere leden en toeschouwers. De sportvereniging vraagt hierom extra aandacht om alert te zijn en zich bij de minste twijfel te laten testen.

Het complex in Eefde is tot 16 oktober gesloten. Er wordt verzocht om niet langs te komen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.