Politie zoekt fietser die mes trok in Eerbeek

Politie zoekt fietser die mes trok in Eerbeek

De Brummense politie is op zoek naar een fietser die een mes getrokken heeft. Dit gebeurde tijdens een conflict in het verkeer afgelopen maandag. 

Het moet gebeurd zijn aan de Poelkampstraat in Eerbeek, maandag tussen 14.12 uur en 14.40 uur. Er waren twee fietsers en een automobilist bij betrokken. Eén van de fietsers trok een mes en dreigde hiermee richting de automobilist. 

Het mes zou een uitklapbaar mes van zo'n 15 centimeter groot zijn. De man zou het mes alleen hebben laten zien en daarbij gezegd hebben dat de bestuurder uit moest kijken. Het mes was hierbij niet uitgeklapt. De man zou een jaar of 60 zijn, droeg een petje, spijkerbroek en een grijze wintertrui en zou fietsen op een fiets, mogelijk elektrisch en met een kratje voor- en achterop.

Andere fietser

De andere fietser was een vrouw. Ze zou een jaar of 60 zijn, grijze krullen hebben, een geblokte grijze jas dragen en op een fiets met een kratje voorop fietsen. 

Het echtpaar zou in de bossen fietsen tussen Eerbeek en Laag Soeren. De politie heeft met meerdere eenheden gezocht, doch de fietsers niet meer aangetroffen. Wie meer weet over de fietsers wordt verzocht dit te melden via 0900-8844.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.