Slecht veld heeft invloed op spel van Sportclub Brummen

Sportclub Brummen 2 speelde tegen Wijhe 5, en vanaf minuut 1 was het duidelijk dat deze zeer fysieke ploeg zich niet zou laten verslaan. Kort na het beginsignaal maakte Wijhe de 0-1. Brummen liet pas van zich horen twee minuten voor rust. Thijmen -Jan maakte de gelijkmaker 1-1

De tweede helft was het duidelijk dat Wijhe de heerser van de wedstrijd was. Brummen kreeg kans na kans maar maakte deze kansen niet af. Wijhe sloot de wedstrijd af met winst van 1-3.

Sportclub Brummen 1 speelde tegen Orderbos, een ploeg waar Brummen nog iets goed te maken had. De eerste helft kwam langzaam opgang maar uiteindelijk was het Daan Ribbers die een voorzet gaf op Robin en die kon met gemak de 1-0 scoren. In de tweede helft kreeg Daan Ribbers zelf een mooie kans en scoorde de 2-0. De stand veranderde in een 2-1 maar de punten bleven in Brummen.

SJO Oeken/Brummen Vr1 speelde tegen OSC Vr1   deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel 2-2.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].