Sportclub Brummen haalt belangrijke punten binnen

Brummen was te gast bij Be Quick, ondanks de vrieskou waren beide teams gebrand om te winnen. Na een intensieve warming-up gaf de scheidsrechter klokslag twee uur het beginsignaal. Beide teams wisten waar het om ging, Brummen begon direct met de aanval en was de hele eerste helft de baas van het veld. Be-Quick probeerde het wel, maar men kwam niet veel verder dan de verdediging van Brummen. Hierdoor ontstond er een hoop onrust op het veld. Zoals altijd kwam Brummen gevaarlijk dichtbij het goal van de tegen partij maar niemand kon de gemaakte kansen afmaken.

Overtuigende tweede helft

De tweede helft werd door Brummen gebruikt om de kansen nu wel eens te benutten, zo zag Stan Hurenkamp kans om snel de 0-1 te scoren. Na deze benutte kans kreeg Brummen vleugels en kreeg meer kansen tot scoren. Zo was het Daan Ribbers die de 0-2 scoorde, en of dat niet genoeg was wist Rico van Ginkel de 0-3 te scoren.

Lees verder onder de foto...

Brummen staat nu op de vierde plaats in de competitie met 12 gespeelde wedstrijden en 21 punten.