Win hier kaarten voor PULSE in Hedon Zwolle
Foto ter illustratie.

Win hier kaarten voor PULSE in Hedon Zwolle

Het hing altijd al in het DNA van het Zwolse nachtleven maar vanaf nu ook weer structureel in Hedon: PULSE. Een feest dat teruggaat naar de roots van de house maar dan in een modern jasje. Het wordt 25 mei vanaf 22.00 uur georganiseerd. 

In The X Vibe worden tickets weggegeven! Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar [email protected].

De organisatie van PULSE belooft een kleurrijk evenement met een unieke upliftende vibe. "Samen met jou duiken we in dit nachtelijke avontuur waar iedereen welkom is. Een nacht om te dansen, verleiden, ontspannen en vooral een avond om los te gaan en ontsnappen aan de hedendaagse sleur. In de stijl van ons nu al legendarische NYE feestje met de beste house, een hele nacht lang, trekken we ook nu de juiste sfeer door het hele pand van Hedon",  legt organisator Ronald Pater (DJ Propulsive) uit. 

Verwacht een avond vol progressive, house en techhouse. Begeleid door een team van DJ's uit het netwerk van DJ en organisator Propulsive aangevuld met headliners van internationale allure.

Internationale acts

De eerste editie van PULSE heeft een mooie headliners: Mr. Belt & Wezol en GUZ. Mr. Belt & Wezol is een duo wat retro en nieuwe stijl samen weet te trekken. De organisatie legt uit: "Met performances op Ultra, Tomorrowland en Mysteryland kunnen we niet anders dan heel erg trots zijn dat het is gelukt ze naar Zwolle te halen."Ook GUZ is één van de hoofdacts. Zijn tracks Dancin Kinda Close en U Got My Love kreeg hij veel support door BBC Radio 1 en stond hij op nummer 1 op Beatport. Ook lokale acts als Propulsive, Bob Holtkamp, Yade en Grito zijn van de partij. Er zijn twee area's waar muziek wordt gedraaid. 

In The X Vibe draaien Jesse Sprikkelman en Ron Selles de beste EDM-tracks. En ze bespreken de laatste lifestyle-trends. Beluister hieronder de laatste radiouitzending.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.