Badminton Club Lochem heeft een nieuw bestuur

Badminton Club Lochem heeft een nieuw bestuur

De Lochemse Badminton Club heeft na een periode van onzekerheid positief nieuws te melden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 maart 2024 is een nieuw bestuur samengesteld, bestaande uit enthousiaste leden die de bestuurstaken op zich willen nemen.

Na het voornemen van het vorige bestuur om tijdens de ALV af te treden, leek voorzitter Sander Heuvelink aanvankelijk als enig bestuurslid over te blijven. Gelukkig hebben nieuwe mensen zich gemeld om samen met Sander het bestuur te vormen. 

Gedreven team

Het nieuwe bestuur bestaat uit Epko Haitsma, Jesse Sterne, Menno Buit, Sander Heuvelink en Ula Lucas. Met dit frisse en gedreven team is de BCL klaar om weer richting te geven aan het beleid en de activiteiten van de club.

Speelavonden

Iedereen die geïnteresseerd is in badminton en graag een potje wil meespelen, is van harte welkom om langs te komen op een van de speelavonden. Deze vinden plaats op maandag en donderdag voor volwassenen van 20.00 tot 22.00 uur, en op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur voor de jeugd.

Vanwege de examens van leerlingen van het Staring College in de Beemd liggen de speelavonden de komende weken stil. Maar vanaf donderdag 30 mei 2024 is iedereen weer van harte welkom op bovengenoemde tijden. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.