Marja Hiethaar viert jubileum 50 jaar lidmaatschap bij Scouting Kompasnaald Gorssel

Marja Hiethaar viert jubileum 50 jaar lidmaatschap bij Scouting Kompasnaald Gorssel

Afgelopen zaterdag was het feest bij het clubhuis van Scouting Kompasnaald, met vlaggetjes en ballonnen ter ere van twee bijzondere jubilarissen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontvingen beide jubilarissen uit handen van de voorzitter een oorkonde en een passend insigne, als blijk van waardering voor hun toewijding en inzet gedurende al die jaren.

Van welp tot leiding

Iris Kamphuis werd gehuldigd voor haar 15-jarig lidmaatschap bij de groep. Van welp tot leiding, Iris heeft de scouting in al haar facetten verkend en deelt nu haar passie met de jongere generatie.

Liefde voor scouting

Marja Hiethaar vierde een mijlpaal van maar liefst 50 jaar lidmaatschap. Van kabouter tot padvindster en vervolgens als leidinggevende, heeft Marja haar liefde voor scouting altijd levend gehouden, met een bijzondere focus op de kinderen en hun avonturen.

Het feestelijke moment werd afgesloten met een creatieve twist, waarbij in de kampvuurkuil zelfgemaakte pannenkoeken werden gebakken boven een zelf geïmproviseerde ‘pan’ gemaakt van een stok en aluminiumfolie. Een smakelijk einde van een geslaagde viering, waarbij de warmte van het kampvuur en de zoete smaak van marshmallows de sfeer compleet maakten.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.