Programma Koningsdag Harfsen 2024 voor jong en oud

Programma Koningsdag Harfsen 2024 voor jong en oud

Het programma voor Koningsdag 2024 in Harfsen belooft weer een leuke dag te worden voor jong en oud. We starten om 9:00 uur met het Koningsdagontbijt bij Dorpshuus Hoeflo. Daarna verzamelen we om 10:00 uur op het schoolplein voor de optocht met versierde fietsen, skelters of een ander niet- gemotoriseerd voertuig. De optocht begint om 10:15 vanaf het schoolplein en gaat via de Wakelweg, Hazenveld, Wilhelminalaan, Reeverweg, Gagel, Zonnedauw, om te eindigen op Ons Plein, waar we om 11:00 uur onder begeleiding van SDG het Wilhelmus zullen zingen, de vlag hijsen en proosten op de Koning. Alle kinderen die hebben deelgenomen aan de optocht met een versierd voertuig ontvangen een traktatie.  

Vanaf 11:30 kan met zich inschrijven bij Dorpshuus Hoeflo voor een mooie fietstocht met gezellige stops. We hebben twee fietsroutes samengesteld, één van circa 20 km en één van 30 km. Bij inschrijving ontvang je de routes en een kleine versnapering voor onderweg. Na het voltooien van de fietstocht wacht er nog een lekkere pannenkoek. Voor leden is deelname aan de fietstocht gratis. Voor niet-leden zijn de kosten € 2,00. 

Het middagprogramma bij Dorpshuus Hoeflo biedt verschillende activiteiten. Van 14:00 tot 15:00 uur kunnen kinderen onder begeleiding een pannenkoek bakken en zich laten schminken. Van 14:30 tot 17:00 is er een obstacle run met giga stormbaan voor de jeugd, verzorgd door de scouting. Deze activiteiten zijn gratis en geschikt voor alle kinderen. Daarnaast is er een springkussen voor de kleintjes en zal DJ

 Josco zorgen voor heerlijke dansmuziek. Ook aan de innerlijke mens is gedacht met een heerlijke patatje en verschillende snackmogelijkheden, inclusief vegan. Kortom, een dag om niet te missen!

Vanaf woensdag 24 april ligt de Koningsdag special in de brievenbussen van gemeente Lochem.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.