Heropening restaurant Langenbaergh onder leiding van Chef-kok Rik Beumer

Heropening restaurant Langenbaergh onder leiding van Chef-kok Rik Beumer

Het heeft even op de plank gelegen, maar nu is het dan eindelijk officieel: Langenbaergh opent haar deuren in een nieuw jasje, onder de bekwame leiding van Rik Beumer. Een oude bekende, want hij heeft in het verleden al in de keuken gestaan bij ’t Langenbaergh. Pandeigenaar Theo Beuzel en Rik Beumer hebben op 17 april de overeenkomst ondertekend om dit officieel te maken.

Na een grondige verbouwing zal Langenbaergh haar deuren openen

Wat kunnen gasten verwachten Rik? "Een gezellige ambiance, prachtig opgemaakte gerechten van hoogwaardige ingrediënten, en natuurlijk een selectie van heerlijke wijnen vergezeld van een passende borrelplank. We serveren zowel lunch als diner, zowel binnen als buiten. De grand café functie blijft behouden, zij het met een vernieuwde uitstraling. Gasten kunnen rekenen op vriendelijke service, maar er is geen bar om aan te hangen. Op de eerste etage komt een nieuwe vergaderzaal." Restaurant Langenbaergh verwelkomt iedereen die van lekker eten houdt op gastronomisch niveau, met de onmiskenbare handtekening van chef Rik Beumer.

Ervaren chef-kok

Rik heeft van jongs af aan al een passie voor koken en was dan ook altijd met potten en pannen in de weer. Met een afgeronde opleiding aan de Cas Spijkers Academie en meer dan twintig jaar ervaring in de keuken, waarvan het grootste deel van zijn loopbaan bij De Swarte Ruijter op de Holterberg lag, brengt hij een schat aan ervaring met zich mee. "Hier heb ik onder andere ervaring opgedaan in het combineren van unieke smaken en het prachtig opmaken van gerechten op de borden," aldus Rik. Daarnaast heeft hij ook zijn kookkunsten vertoond bij In Den Kop’ren Smorre (Markelo), Witkamp (Laren) en ’t Diekuus in Terwolde. De laatste jaren is zijn netwerk vertienvoudigd door het organiseren van talloze private diners en barbecues met zijn eigen bedrijf, Lekker Loarns. Rik zal tot aan de opening van Langenbaergh ook nog druk bezig zijn met deze activiteiten.

Blijf op de hoogte

De heropening van Langenbaergh staat gepland vóór de Larense Kermis begint. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg Langenbaergh dan op de sociale mediakanalen: Instagram, Facebook en TikTok. Je kunt je ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief via de website: www.langenbaergh.nl, waar je ook de contactgegevens vindt.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.