Lochemse Ondernemersavond op 11 april

Lochemse Ondernemersavond op 11 april

Donderdag 11 april is Schouwburg Lochem het podium voor de Lochemse ondernemers tijdens de Lochemse Ondernemersavond. Een unieke avond die de ondernemersverenigingen, netwerkclubs en IKL samen met de gemeente organiseren. Tijdens de avond stelt ondernemersnetwerk ON de economische kennis van ondernemers op de proef. Daarna neemt spreker en bestsellerauteur Ruud Veltenaar de zaal mee op expeditie naar de toekomst. Na afloop wacht een gezellige netwerkborrel.

Wethouder Ria Leliveld (economie) leidt de avond in. “Onze ondernemers zijn belangrijk voor de leefbaarheid in onze kernen en de stad. En voor de werkgelegenheid van Lochem. Zij staan voor grote uitdagingen. Daarom is de Lochemse Ondernemersavond zo’n mooi moment in het jaar om bij elkaar komen. Dat is uniek. Laten we er samen een mooi feest van maken. De quiz van het jonge ondernemersnetwerk ON en het optreden van Ruud Veltenaar dragen daar zeker aan bij.”

Er was eens een toekomst…

De hoofdact is een optreden van Ruud Veltenaar, zelf een gepassioneerd ondernemer. Hij bereidt tijdens zijn ‘inspiriment’ de zaal voor op een wereld waar bijna iedereen naar verlangt. “De wereld zit in een verandering naar een volgend tijdperk”, aldus Veltenaar. “Niets blijft zoals het was. Wat betekent dit voor je werk, je leven, je bedrijf en gezin? Hoe kunnen we ons daarmee verbinden en waar liggen de risico’s en kansen die je nu niet ziet?” Veltenaar laat de ondernemers naar huis gaan met handvatten om hun resultaten te verbeteren. “In alle aspecten, altijd en overal.”

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via de website. Daar is ook het programma te vinden. De toegang is gratis voor leden van de ondernemersverenigingen en netwerkclubs. Ondernemers die geen lid zijn, zijn ook van harte welkom. Zij betalen € 10 bij de entree van de schouwburg.

Over de Lochemse Ondernemersavond

De Lochemse ondernemersavond bestaat intussen ruim 10 jaar en is populair onder ondernemers. De 8 Lochemse ondernemersverenigingen, 3 netwerkclubs, de Industriële Kring Lochem en de gemeente maken samen de Lochemse Ondernemersavond mogelijk. De afgelopen keer in 2022 kwamen er zo’n 175 ondernemers naartoe. Ook de raad is uitgenodigd om met ondernemers in gesprek te gaan.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.