Bezoekers genieten van Muziek- en beleeffestival de Gele Olifant in Laren

Bezoekers genieten van Muziek- en beleeffestival de Gele Olifant in Laren

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na maanden van voorbereiding konden mensen met een beperking genieten van een dag vol vermaak tijdens het muziek- en beleeffestival de Gele Olifant. Het thema van het festival was Circus.

Wethouder Marja Eggink had de eer om het festival te openen. Op de locatie Kulturhus ‘t Kruispunt in Laren waren meerdere zalen ingericht, in de sfeer van een heus circus. Zo was er de zaal Fantasierijk waarin verschillende creatieve activiteiten gehouden werden. Voor mensen die even tot rust wilden komen, was er de Gevoelsrijk zaal, met reiki, massages, klankreizen en klankschalenmassages.

Optredens

In de muziek- en theaterzaal zorgden artiesten zoals Wimpie en de Domino’s en de dj’s Rick en Bartho voor muzikale optredens op het hoofdpodium. Het waren de muzikanten Ronnie Tober en Jaman die volgens velen de show stalen. Tussen de muzikale optredens door waren er theateroptredens. De dames van zanggroep Sing-it uit Laren sloten het festival af met een sfeervol optreden.

Tussen alle bedrijvigheid konden de bezoekers genieten van een frietje van Aris , verschillende snacks of poffertjes en ijs.

Inclusie

De Gele Olifant een stichting in oprichting dat, naast dit jaarlijkse terugkerend muziek en beleeffestival, plannen heeft om ook door het gehele jaar heen activiteiten te organiseren gericht op de inclusie van mensen met een beperking.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.