Winnaars in het zonnetje gezet bij De Gekleurde Zanger
(vlnr) Arjan Zanting, Casper Diekerhof, Gerrit Lammertink, Rick Oudenampsen, Martin Borgonjen, Stephan Zanting, Liselot Nijman, Rob Berfelo, Henk Lourens, Joop Lamberts

Winnaars in het zonnetje gezet bij De Gekleurde Zanger

Wederom zijn er goede prestaties geleverd door de leden van de Lochemse vogelvereniging De Gekleurde Zanger - C.L.W. Noorduyn bij zowel nationale als internationale vogelshows. De club heeft nu enkele wereldkampioenen en Nederlandse kampioenen in de gelederen.

Tijdens het Nationaal Kampioenschap van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebber vielen Gerrit Lammertink, Martin Borgonjen, Arjan Zanting, Rick Oudenampsen, Stephan Zanting en Arie Kozijn in de prijzen. Aan het Wereldkampioenschap in Spanje deden ook enkele leden van de Lochemse vereniging mee. Joan Zanting en Rick Oudenampsen wonnen beiden goud. Arie Kozijn veroverde zowel zilveren als bronzen medailles en Arjan en Stephan Zanting gingen beiden naar huis met brons.

In het zonnetje

De winnaars werden tijdens de algemene ledenvergadering in het zonnetje gezet. Ook werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de Nationale TT, die door de vereniging wordt georganiseerd. De vijf mooiste vogels tijdens deze TT in 2023 kwamen van Gerrit Lammertink. Het bondskruis werd dit jaar gewonnen door Joan Zanting.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.