Man aangehouden voor brute steekpartij Zutphen, politie zoekt wapen in Warnsveld

Man aangehouden voor brute steekpartij Zutphen, politie zoekt wapen in Warnsveld

Een 38-jarige man uit Zutphen is opgepakt voor het bloedbad wat hij mogelijk heeft aangericht in Zutphen. Donderdagavond raakte een man zwaar gewond in een appartementencomplex aan de Mozartstraat. 

De politie wist donderdagavond niet waarmee het slachtoffer aangevallen is. Ondertussen weten ze te melden dat dit gebeurd is met een steekwapen. De man werd door de hulpdiensten bewusteloos aangetroffen in zijn eigen bloed. "Het was geen fraai gezicht", aldus de Officier van Dienst van de politie. 

Advertentie

"De man die is aangehouden zit momenteel vast. Het onderzoek naar het incident loopt nog. Het slachtoffer ligt nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis", legt woordvoerder Anne Coenen uit. Bronnen melden dat de verdachte is aangehouden aan de Emmerikseweg in Zutphen. Hij zou een bekende van de politie zijn, en vaker vastgezeten hebben. Hij zou omstreeks 07.30 uit z'n bed gehaald zijn door een tiental agenten. 

Warnsveld

De politie zoekt in een groot gebied naar het wapen. "Momenteel zijn we bezig met een zoekactie om het steekwapen te vinden. We zijn een gebied bij winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld aan het uitpluizen. Mogelijk ligt het gebruikte steekwapen daar", aldus de zegsvrouw. 

Beelden van donderdagavond...

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.