Opnieuw botsen automobilisten tegen geparkeerde auto's in Eerbeek, politie spreekt van toeval

Opnieuw botsen automobilisten tegen geparkeerde auto's in Eerbeek, politie spreekt van toeval

In een week tijd zijn er drie automobilisten, los van elkaar, tegen een geparkeerd voertuig gebotst in Eerbeek. Dat meldt de politie. In alle gevallen zijn de automobilisten doorgereden na het ongeval.

Ook werden er in alle gevallen geen gegevens achter gelaten. De eerste keer ging het mis aan de Huijgenslaan, vervolgens aan de Stuijvenburchstraat en tot slot aan de Volmolenweg. Aan de Stuijvenburchstraat ging het mis op zaterdag 9 november tussen 17.35 en 17.50 uur. Het getroffen voertuig, een Mazda, had schade aan de achterkant.

Advertentie

Zeven meter

De laatste keer ging het mis in de avond van zaterdag 9 november. Een personenauto zou met flinke snelheid achterop een geparkeerde Volkswagen Golf zijn gebotst en vervolgens zijn doorgereden. De getroffen auto werd zeven meter verplaatst door de botsing. De politie heeft een onderdeel van een BMW gevonden en denkt daarom dat de veroorzaker in een BMW reed.

De politie gaat er vanuit dat de drie botsingen geen verband hebben. "Het lijkt te gaan om toeval", zegt de politie. Gertuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.