Zutphense schrijver Bas Steman brengt boek uit wat zich afspeelt in Brummens buitengebied
Bas Steman.

Zutphense schrijver Bas Steman brengt boek uit wat zich afspeelt in Brummens buitengebied

De Zutphense schrijver Bas Steman heeft een nieuw boek uitgebracht. Het boek heet De Lafaard en speelt zich onder andere af in het Brummense buitengebied. 

Advertentie

De lafaard is een fictief verhaal over twee broers en hun onderlinge verhouding, met op de achtergrond de Tweede Wereldoorlog in het Brummense buitengebied in de omgeving van Broek. Het boekje is de 39e uitgave van De Geiten Pers, die dit jaar 30 jaar bestaat. De Geiten Pers is een literaire uitgeverij van lokale verhalen over Brummen en Eerbeek, geschreven door professionele, vaak landelijk bekende schrijvers.

Bas Steman

Schrijver en presentator Bas Steman is onder meer bekend van het televisieprogramma Ridders van Gelre. Hij woont in Zutphen en schreef eerder biografieën van Ramses Shaffy en Leontine van Moorsel. Ook verschenen er twee romans van zijn hand: De aankomst en Morgan, een liefde. Tekenaar Jan Baggen uit Zutphen maakte speciaal voor deze uitgave twee prachtige pentekeningen.

Advertentie

Boekpresentatie

De presentatie van het boekje is op zondag 10 november om 15.30 u. bij Primera Bosman aan het Marktplein in Brummen. De boekwinkel gaat speciaal voor de presentatie open. Na afloop is er gelegenheid om het boekje aan te schaffen en te laten signeren. De toegang tot de presentatie is gratis. Wil je komen, meld je dan aan via [email protected].

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.