Flinke kou en sneeuw, dit gaat het weer doen

Flinke kou en sneeuw, dit gaat het weer doen

Een nieuwe week is begonnen. En het is handig om te weten of je een regenjas, een korte broek of toch een dikke sjaal moet klaarleggen. Daarom de weersvoorspellingen voor de aankomende week. 

Het wordt koud deze week! Mogelijk zelfs zo koud dat de ijsbaan open gaat. Ook is er grote kans op sneeuw. Donderdagnacht wordt het zelfs -8.

Begin van de week

Maandag begint de week zonnig. In de nacht kan het -5 worden. Overdag stijgt de temperatuur naar 2 graden. Neerslag zal er niet vallen. Dinsdag wordt het bewolkt en is er grote kans op sneeuw. De temperatuur zal vergelijkbaar zijn met die van maandag. Woensdag laat de zon zich weer zien, maar de temperatuur zal niet boven de 2 graden komen. 

Einde van de week

Donderdag wordt het koud. De temperatuur schommelt tussen de -2 en 0 graden. Vrijdag wordt de koudste dag van het jaar! In de nacht voorafgaand aan de dat kan het -8 graden worden. Overdag komt de temperatuur niet hoger dan -1 graden. Zaterdag en zondag blijft het koud en bewolkt. De temperatuur blijft dan ook schommelen rond het vriespunt. 

Daglicht

De zon komt deze week op rond 08.35 uur. Hij zal weer ondergaan rond 16.15.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.