Zutphense wijnbar valt toch niet in de prijzen

Zutphense wijnbar valt toch niet in de prijzen

De Zutphense wijnbar Nic & ik is niet gekroond tot beste wijnbar van het jaar. Ze waren wel genomineerd voor de belangrijke horecaprijs. 

De titel ‘Wine Bar Of The Year 2018’ ging naar de Groningse wijnbar Barrel. Nic & Ik-eigenaar Nicolai Huls gaf op Radio Gelderland aan wel vereerd te zijn met de nominatie: “Dit is natuurlijk goud, het is ontzettend fijn dat we dat voor elkaar hebben gekregen. Daar word ik wel heel gelukkig van. Ik denk dat mensen heel enthousiast reageren op het feit dat er nu een wijnbar is in Zutphen. Het is iets heel anders dan er al was. Bovendien hebben we goed en servicegericht personeel.”

Liefhebberij

Het gaat Huls, die de zaak runt met zijn vrouw, vooral om de liefhebberij: “We zijn groot liefhebbers van wijn en lekker eten. Maar we houden er ook van om gewoon een wijntje te drinken als we uit zijn, zonder het eten', zegt Huls. En zo gaat het er in zijn zaak ook aan toe. 'Wil je erbij eten, dan kan dat, maar wil je enkel een wijntje met de ambiance eromheen, dan is iedereen ook welkom.”

De wijnbar is geëindigd in de top 15. 

Nicolai Huls op Radio Gelderland...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.