Bewolking maar wel droog tijdens de jaarwisseling, dit gaat het weer doen

Bewolking maar wel droog tijdens de jaarwisseling, dit gaat het weer doen

Een nieuwe week is begonnen. En het is handig om te weten of je een regenjas, een korte broek of toch een dikke sjaal moet klaarleggen. Daarom de weersvoorspellingen voor de aankomende week. 

Maandag op dinsdagnacht gaat het nieuwe jaar beginnen. Omdat het natuurlijk heerlijk is om met een glas bubbels en vuurwerk buiten te staan is vooral die nacht erg belangrijk. De temperaturen worden aangenaam, en het gaat ook niet regenen. 

Begin van de week

Maandag overdag wordt het rond de 9 en misschien zelfs 10 graden. De hele dag is het bewolkt. Maar regen zal er niet vallen. Ook in de nacht blijft het bewolkt, wat ervoor zorgt dat je het vuurwerk waarschijnlijk wat minder goed gaat zien. Wel blijft het droog. En daar mogen we blij mee wezen. Dinsdag, nieuwjaarsdag, laat de zon zich wat meer zien. Dan wordt het zo’n 8 graden. Woensdag blijft dit weerbeeld hetzelfde. 

Einde van de week

Donderdag gaat het afkoelen. Dan wordt het niet warmer dan 4 graden. Vrijdag blijft het weer hetzelfde. Zaterdag wordt het zo’n 5 graden maar dan wel met regen. De week sluit nat af. Zondag wordt het 8 graden, met veel bewolking waar regen uit gaat vallen. 

Daglicht

De zon komt deze week op rond 08.50 uur. Hij zal weer ondergaan rond 16.35.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.