Het is maandag, deze verhalen mag je niet gemist hebben
Een schip lag ruim 24 uur vast op de IJssel bij Zutphen.

Het is maandag, deze verhalen mag je niet gemist hebben

Een nieuwe week is begonnen. De aankomende week zullen er weer veel nieuwsverhalen gebracht worden. Maar: de beste van de afgelopen week zetten we nog even voor je op een rij.

Asbest en slechte isolatie: Zutphense flatbewoners roepen om renovatie

Een verouderde cv-installatie, enkel glas, slechte isolatie, asbest, en een afvoer die per ongeluk is dichtgestort met beton. Bewoners van de flats aan de Gerard Doustraat in Zutphen zijn het zat: ze willen dat Woonbedrijf Ieder1 hun woningen gaat renoveren.

Open dit artikel…

Kortsluiting veroorzaakt uitslaande woningbrand in Zutphen

Er woedde dinsdagochtend een brand in een woning aan de Dr. de Visserstraat in Zutphen. De brand was uitslaand op de begane grond, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG).

Lees verder onder de video...

Open dit artikel…

Omstreden Doornberg Recycling vertrekt uit Almen

Het omstreden bedrijf Doornberg Recycling vertrekt in 2020 uit Almen. De gemeente heeft het terrein van 2,7 hectare aangekocht en geeft het een woonbestemming. Dat is de uitkomst van een lange periode van intensief overleg tussen Doornberg Recycling, omwonenden en de gemeente. Alle partijen kunnen zich vinden in deze oplossing.

Open dit artikel… 

Schip in de problemen op de IJssel

Op de IJssel tussen Brummen en Zutphen was een schip in de problemen. Het schip lag ruim 24 uur overdwars op de rivier. 

Lees verder onder de video…

Open dit artikel…

Bibliotheek blijft in Warnsveld

De Graafschap Bibliotheek vertrekt niet uit 't Warnshuus in Warnsveld. Dat heeft directeur Gerard Huis In 't Veld donderdag bekend gemaakt. Begin 2019 gaat de bibliotheek samen met de gemeente een plan maken voor een 'doelgroepenbibliotheek'.

Open dit artikel…

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.