Veroorzaker ongeluk op kruispunt Zutphen verdacht van gevaarlijk rijgedrag

Veroorzaker ongeluk op kruispunt Zutphen verdacht van gevaarlijk rijgedrag

Een automobilist die vrijdagavond een meervoudige aanrijding veroorzaakte in Zutphen, wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag. Dat meldt de politie. Ook bleek hij zonder verzekering rond te rijden.

Vrijdagavond ging het mis op het kruispunt met de Coehoornsingel, Berkelsingel en Kleine Omlegging. De bestuurder wilde linksafslaan, maar hield daarbij geen rekening met het verkeer dat uit de tegenovergestelde richting kwam. "Het lijkt erop dat een auto met hoge snelheid de kruising is opgereden, en daarbij twee andere auto’s heeft geraakt", legt een politiewoordvoerder uit. In totaal raakten er vier auto's beschadigd. De vierde auto klapte mogelijk op zijn voorligger, die geraakt werd door de te hard rijdende automobilist.

De veroorzaker, een 28-jarige man uit Gorssel, wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag. Daarnaast reed hij zonder verzekering rond. Later wordt bepaald wat zijn straf zal zijn.

Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wel zijn de betrokkenen erg geschrokken en zijn ze gecontroleerd door ambulancepersoneel. 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.