LGLD KORT: Agro Innovatie Event in Lochem

LGLD KORT: Agro Innovatie Event in Lochem

Donderdag 22 november is vanaf 20.00 uur het Agro Innovatie Event in het gemeentehuis in Lochem. Het is ook de aftrap van De Innovatie Coöperatie, een nieuw netwerk van vernieuwers in en rondom de landbouw.  Als agrariër of ondernemer in of rondom de agrosector in de gemeente Lochem kunt jezich aanmelden via www.lochem.nl/agro.

Wil je ook vooruit met je bedrijf? Vindt je een gezonde landbouwsector waar we trots op kunnen zijn ook belangrijk? Ben je een vernieuwer of zoekt jede vernieuwing? Zorg dan dat je erbij bent! Want dan sluit je je aan bij De Innovatieve Coöperatie. Het nieuwe netwerk van vernieuwers rondom de landbouw. Je gaat naar huis met inspiratie, nieuwe energie en nieuwe contacten. 

Programma

Wethouder Bert Groot Wesseldijk kent de agrarische sector van huis uit en opent het event. Vervolgens komen ondernemers op het podium die in 2018 van start gingen met de volgende innovaties: Zonnebloemranden langs maisakkers, Houtsnippers voor stoomproductie, Zon op Boerendaken en Bodemsensoren voor slimme bemesting. Daarna maak je de lancering van De Innovatie Coöperatie mee en kun jeinspiratie opdoen op het innovatieplein. Hier kun je persoonlijk kennismaken met de initiatieven van 10 vernieuwende doeners in de agrosector.

Lochem voorbeeld  

Bert Groot Wesseldijk: “Ik hoop veel van onze agrariërs te ontmoeten op 22 november. Een belangrijke sector in onze gemeente van hoge kwaliteit, waarvan ik veel verwacht als het gaat om vernieuwing. Want wie niet vernieuwt, boert achteruit. Daarom hoop ik dat het netwerk van vernieuwende doeners zich snel uitbreidt, zodat we met elkaar de sector in onze regio een extra impuls geven. Lochem als voorbeeld voor vernieuwing in de Agrosector.” 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.