Alweer zin in de Zwarte Cross? Kaartverkoop gaat binnenkort van start

Alweer zin in de Zwarte Cross? Kaartverkoop gaat binnenkort van start

Mis je het festivalseizoen al? Geen zorgen, je kan je alvast voorbereiden op de Zwarte Cross 2019! Festivaldirectrice Tante Rikie onthulde maandag de strijdkreet van de komende editie: 'Niks is onmogelijk!'.

De kreet staat symbool voor alle voorgaande edities van de cross. Tante Rikie: "De Zwarte Cross is ontstaan dankzij mijn dromen, fantasie en creativiteit. De nieuwe generatie wil ik inspireren en motiveren: gebruik je eigen fantasie en verbeeldingskracht en het universum ligt aan je voeten!"

Creativiteit

De Zwarte Cross staat bekend om haar creatieve en fantasierijke festivalterrein. Ook het programma is divers. Zo is er naast muziek en de cross ook theater, sports en zijn er andere gekkigheden. Er komen ruim 250 bands en 1.000 theaterartiesten in actie op de 33 verschillende podia. Inmiddels is de Zwarte Cross het grootste festival van Nederland met 220.000 betalende bezoekers.

Op 17 november om 11.00 uur begint de officiële voorverkoop van de Zwarte Cross 2019. Vorig jaar was bijna 90% van alle beschikbare kaarten binnen 24 uur verkocht. De organisatie verwacht ook komend jaar weer veel animo op zaterdag 17 november en adviseert om niet te lang te wachten met het bemachtigen van kaarten.  

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.